Kom og vær spejder i uge 28 - Kgs. Lyngby gruppe

10-07-2017 22:58 til 14-07-2017 23:58

Kgs. Lyngby Gruppe

Aktivitetsuge for ikke-medlemmer i Lyngby Tårbæk kommune.
Skal du have jord under neglende, mudder under støvlerne og prøve kræfter med bål og andre spændene aktiviteter? Så skal du holde sommerferie hos Kgs. Lyngby Gruppe.

Sommerferiearrangement for ikke-medlemmer.

Vi er en spejdergruppe i Det Danske Spejderkorps, som afholder sommerferie aktiviteter med gang i, her kan du komme ned og teste dine færdigheder inden for alverdens ting du nærmest ikke kunne forstille dig, ting du har prøvet før og måske ting du slet ikke vidste fandtes.

Måske har du prøvet at stå langt fra et bål på ”forsvarlig sikkerhedsmæssig afstand”, men her kan du komme helt tæt på under trygge rammer. Vi laver lækker mad over bål.

Måske har du snittet i en pind, med en smørkniv, eller stukket lidt i jorden, ville på udforskning i skoven, men bare ikke haft tid nok.

Det Danske Spejderkorps tilbyder en aktiv udvikling af børn gennem attraktive aktiviteter –I Kgs. Lyngby Gruppe lægges der vægt elementer af spejdermetoden – for de mindste vægtes friluftsliv, samarbejde og udfordringer for de nye spejdere særligt højt. Mange af aktiviteterne vil foregå udendørs med højt til himlen og rige muligheder for udforskning og fysisk aktivitet.

Til dagligt er vi frivillige ledere for børn og unge mellem 6 og 23 år, og vi er vant til at udfordre rammerne. Vi har selv været spejdere det meste af vores liv og glæder os til at vise, hvilke spændende og anderledes ting man kan lave primært ude, men også inde i spejderarbejdet. Vi er ikke bange for vejret, og vi er tossede med at opføre os fjollet, lege og synge.

Hos Kgs. Lyngby Gruppe kan du få en fantastisk oplevelse som du ikke finder på fodboldbanen eller i balletlokalet. I kan trygt komme til os og få en på opleveren.

Kom til spejder hos Kgs. Lyngby Gruppe

Pris: 500,00
Samlet antal pladser: 30
Ledige pladser: 0

Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Engelsborgvej 50
2800 Kgs. Lyngby
Danmark
info@lyngbyspejderne.dk

Tidspunkt

Fra 10-07-2017 22:58
Til 14-07-2017 23:58

Arrangør

Kgs. Lyngby Gruppe