Olieboring

24-11-2023 19:00 til 24-11-2023 23:30

Erik Ejegod Gruppe

Trop i Erik Ejegod Gruppe, Klan i Erik Ejegod Gruppe

Nu går det vilde olieeventyr!

Kære Trop og Klan Spejdere,

 

Vi skriver til jer, da vi ønsker at få hjælp til at udvinde det sidste olie i Lystrupskov – vi har hørt at I skulle være de bedste i byen til at arbejde hårdt og at I ikke er bange for at få lidt ”beskidte” hænder!

Eftersom dette er blevet en lidt lyssky forretning efter det sorte guld, vil dette foregå i en kort periode efter mørkets frembrud. Vi bliver naturligvis nødt til at bede om 100% diskretion, da der ikke må være nogle der får vished om at vi udvinder det sidste olie.

Da vi har masser af penge, er det ikke er et problem for os, og I bliver naturligvis godt betalt for at udføre dette arbejde og skaffe olie til os! Da vi ønsker at gøre dette så effektivt som muligt, vil der blive ansat 2 sjak (sjak: Trop & sjak: Klan) til at udføre denne opgave. Det er det sjak der står tilbage efter opgaven med den største værdi, som vil blive kåret til årets vinder af olieboringen på jeres juletur!

For at dette kan gå retfærdigt til, vil der naturligvis være nogle regler, som I vil blive informeret om ved start, dog kan vi sige nu at I skal medbringe: Tøj til at være udendørs, lygte (hvis ikke man fortrækker at kunne gemme sig i mørket), alle skal have en opladt mobiltelefon med. Det er under ingen omstændigheder tilladt at medbringe nogle forme for væsker eller beholder til dette – da vi kun ønsker at have det reneste olie fra Lystrup! 

Vi vil glæde os til samarbejdet og I bedes være klar fredag d. 24/11-2023 kl. 19 ved bålhytten i Lystrupskov (kom gerne i mørkt tøj, så I ikke bliver opdaget). Vi forventer at opgaven er udført kl.23:00 hvor vi samles og forlader området. Hvis nogen skal hentes, vil det være kl. 23:30 på parkeringen ved naturlegepladsen.

Med venlig hilsen team Oliesheik


Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Hvor

Lystrupvej 22
3550 Slangerup
Danmark
eejegod@gmail.com

Tidspunkt

Fra 24-11-2023 19:00
Til 24-11-2023 23:30

Arrangør

Erik Ejegod Gruppe