Sommerlejr 2024

02-08-2024 00:00 til 09-08-2024 23:00

Næsbycentret

Spejderne på Holmen, Mikro (tirsdag 0.-1. kl), Mini (tirsdag 2.-3. kl), Trop (tirsdag 6.-8. kl), Trold 1 (torsdag 1.-2. kl), Junior (tirsdag 4.-5. kl), Trold 2 (torsdag 3.-4. kl)

Årets sommerlejr går igen til Næsbycentret – et fantastisk spejdercenter med skønne omgivelser og masser af fede aktiviteter!

Vi gentager successen fra sidste sommer, med en fælles sommerlejr for spejdere i alle aldre på Næsbycentret ved Glumsø.

På lejren skal vi ligge i telte og lave mad over bål. I løbet af dagen skal vi på nogle sjove og spændende aldersopdelte aktiviteter. Næsbycenteret ligger på en kæmpestor naturgrund og deres aktivitets-skur bugner af udstyr.

Spejderne på Holmen er ikke de eneste spejdere, som er på Næsbycenteret i uge 32. Der vil være andre spejdere fra hele landet, som vores spejdere kan lege med. Dog er lejren ikke større end at alle kan føle sig trygge. Spejderne på Holmen bor i sin egen lille lejr på Spejdercentret. Når vi tager afsted hele gruppen samlet, er det fordi vi har erfaring med, at der opstår venskaber på tværs af aldersgrupperne, som gør det nemmere for dem, der skal rykke op til den ældre gren efter sommer, og gør det endnu sjovere at være til spejder efter sommerferien. Og ja, man får et flot mærke til uniformen 😊

En typisk dag på sommerlejren begynder med morgenvækning og morgenmad. Klokken 9 er der flaghejsning sammen med de andre spejdergrupper og derefter tager vi på aktivitet. De fleste dage vil vi spise frokost og holde sieste tilbage i vores egen lejr, før vi om eftermiddagen igen tager på aktivitet. Aftensmaden bliver lavet i madhold, og børnene hjælper til. De små børn kommer tidligere i seng end de større, men alle kommer i seng, så de er friske til dagen efter. Vi putter børnene i soveposerne og læser en godnathistorie, hvis de ønsker . Så kan de ligge og fnise lidt, indtil vi siger godnat.

Sommerlejrens længde varierer i år, således at de ældre spejdere er afsted flere dage end de yngre:

  • Junior og trop er afsted en hel uge, fredag til fredag.

  • De ældste torsdagsspejdere (3. - 4. klasse) er afsted lørdag til fredag.

  • Mikro, mini og de yngre torsdagsspejdere er afsted mandag til fredag.

Prsen for lejren varierer fra 1.000 til 1.200 kr afhængigt af længden.

Tidspunkter for afrejse og hjemkomst tilgår senere.

Sommerlejr er en uforglemmelig oplevelse og vi håber I alle vil med 🤗

Pris: 1.000,00

Tilmelding til dette arrangement lukker 10-05-2024 23:59

Hvor

Skelbyvej 126
4171 Glumsø
Danmark

Tidspunkt

Fra 02-08-2024 00:00
Til 09-08-2024 23:00

Arrangør

Spejderne på Holmen