Tropskollektiv 2024

03-03-2024 17:00 til 10-03-2024 13:00

Ballerup Spejdergruppe

Trop i Ballerup Spejdergruppe

Som et lys i mørket, et bål i kulden eller en is på en varm sommerdag - nu er der TROPSKOLLEKTIV

Praktisk information:

Vi starter søndag kl. 17 i kollektivhytten - Tranemosevej 35. OBS ikke samme hytte som vi plejer, men en lige ved siden af!!! Her laver den ene patrulje lækker aftensmad og vi aftaler hus-reglerne for ugen, dvs. sengetider, madtider, orden, opvask og aktiviteter. 

Kollektivet slutter igen søndag - så kan dem der vil, nemlig få et kollektivmærke. Vi rydder op og gør rent på Tranemosevej, og slutter kl 13.

Som et lys i mørket, et bål i kulden eller en is på en varm sommerdag - nu er der TROPSKOLLEKTIV

Dem der ved hvad det handler om, ved at det er det sjoveste og hyggeligste og det der ryster alle sammen på kryds og tværs - og de går bare direkte til tilmeldingen.

I andre kan lige læse mere her:

Hvad Sørensen er det der kollektiv? Det er når alle tropsspejdere (uanset alder) flytter hjemmefra i en eller flere dage. De flytter ned i hytten på Tranemosevej 35, væk fra mors og fars servicemodul for selv at lave mad, rydde op, smøre madpakker, køber ind osv. Lederne kigger forbi hver dag, men spejderne planlægger selv menu, indkøb og holder styr på økonomien.

Men hvad så med lektier, sport, skole og musik? Ligesom når spejderne bor hjemme, skal de selvfølgelig passe deres skole, lektier og fritidsaktiviteter. Man kan godt tage hjem om og hente en sportstaske - men man kan sagtens øve klarinet og lave stil i kollektivhytten - og måske er der faktisk nogen der kan hjælpe med lektierne.... Og ligesom der hjemme bliver der gemt mad til en, hvis de spiser mens man er til fodbold. 

Hvad med venner og besøg? Ja det er så det eneste der er lidt anderledes. Vil I mødes med jeres ikke-tropsvenner så må I tage hjem til dem eller hjem hvor I plejer at bo...

Hvor er det? Det foregår i Tranbjerghytten på Tranemosevej 35 i Ballerup.

7 dage er lang tid - kan man ikke nøjes med 1-2 dage? Jo det er vigtigere at være med en eller to dage, end slet ikke... Hvis du er i tvivl om hvor meget du orker, så tilmeld dig et par dage i starten og eftertilmeld dig flere dage hvis du finder ud af at du ikke fik nok. Fik du tilmeldt dig for meget, så er det selvfølgelig også muligt at tage en hjemmepause undervejs.

Hvad laver vi? Tja - når nu mor og far ikke er der, så bruger man faktisk rigtig meget tid på det der med mad, indkøb og opvask. Men derudover er der hver aften også planlagt aktiviteter (spilleaften, film eller hvad I nu finder på).

Hvad skal man pakke? Lagen og sengetøj eller sovepose, det tøj og de skolesager I skal bruge. Toiletgrej, håndklæde og bøger, spil m.v.

Hvad koster det? Det koster 80 kr. pr næse pr dag som man betaler når man tilmelder sig. Beløbet dækker mad, madpakker, noget af hyttelejen og aftenhyggeaktiviteter.

Jeg er i tvivl.... Hvis du er i tvivl så ring eller skriv til lederne eller spørg en af de andre spejdere. Kollektiv betyder meget for sammenholdet og kammeratskabet på tværs af patruljer og alderstrin så vi vil virkelig gerne have ALLE med bare lidt af tiden.

Vi glæder os - hilsen lederne
Samlet antal pladser: 50
Ledige pladser: 36

Tilmelding til dette arrangement lukker 10-03-2024 15:24

Hvor

Pæremosevej 37C
2750 Ballerup
Danmark
24289356
post@ballerupspejdergruppe.dk

Tidspunkt

Fra 03-03-2024 17:00
Til 10-03-2024 13:00

Arrangør

Ballerup Spejdergruppe