Sct. Georgsdag 2024

23-04-2024 17:30 til 23-04-2024 20:00

Stenlillespejderne Laurentius

Stenlillespejderne Laurentius, Klan Laurentius, Familiespejder, Mikro, Mini, Junior, Trop, Klan Rist, Forældre, Leder

Indbydelse til Sct. Georgsdag

Er du en af de mange spejdere der kender til sagnet om Skt. Georg, kan du springe den næste tekst over, og gå direkte til tilmeldingen herunder for selvfølgelig skal du med sammen med dine forældre og søskende! Kender du ikke til sagnet om Skt. Georg, så kom glad tirsdag den 23. april fra kl. 17:30-20:00 på spejdergrunden, hvor spejdere verden over fejrer Spejderdagen - også kendt som Sankt Georgsdag, fordi Baden-Powell gjorde ridder Georg til spejdernes forbillede.

Vi synes måske det var lidt voldsomt at invitere hele verdens spejdere. Vi har derfor skærpet indbydelsen ind, og kun sendt den ud til de vigtigste spejdere – nemlig dig som Stenlillespejder og selvfølgelig også dine forældre.  

Alert alert! her kommer et lille sneak peek om sagnet:
"I det samme kom Georg forbi. Prinsessen så ham og råbte, at han skulle skynde sig i sikkerhed, men Georg red nærmere og spurgte, hvorfor hun stod dér. Før hun havde nået at svare, rejste dragen sit vældige hoved fra søen. Georg løftede sin lanse og red mod dragen. Dragen vendte sig mod ham og blottede sine spidse tænder…". Dette er blot en af de ting, som vi skal høre og se et fremført skuespil omkring på selve dagen.

Under selve den hemmelige Sct. Georgceremonien, hvor vi afgiver spejderløfte, uddeler årsstjerner og duelighedstegn, må forældrene blive tilbage ved hytten, hvor Formanden byder på en kop kaffe og et stykke hjemmebagt kage.

Herefter har vi i klanen arrangeret aktiviteter for spejderne i form af et spejderløb, som vi ser meget frem til, at du vil deltage i sammen med alle fremmødte.

 

Vil du og dine forældre bage en udsøgt og velsmagende kage, så marker det gerne i tilmeldingen herunder. 

Du kan tilmelde dig her.

Mange spejderhilsner

Klan Rist


Tilmelding til dette arrangement lukker 22-04-2024 19:00

Hvor

Idrætsvej 10
4295 Stenlille
Danmark
26 25 72 52
kontakt@stenlillespejderne.dk

Tidspunkt

Fra 23-04-2024 17:30
Til 23-04-2024 20:00

Arrangør

Stenlillespejderne Laurentius