Gruppesommerlejr

28-07-2024 10:54 til 03-08-2024 10:58

Gurredam Spejdercenter

Ballerup Spejdergruppe, Mikroer i Ballerup Spejdergruppe, Mikroer (lørdag) i Ballerup Spejdergruppe, Mikroer (mandag) i Ballerup Spejdergruppe, Minier i Ballerup Spejdergruppe, Ulve i Ballerup Spejdergruppe, Juniorer i Ballerup Spejdergruppe, Trop i Ballerup Spejdergruppe, Klan Hans, Klan Voksen Hans

Ballerup Spejdergruppe tager på kæmpestor fælles gruppesommerlejr til Gurredam Spejdercenter, og du skal da med. Ugen kommer til at stå en dejlig blanding af centerlejr, fællesaktiviteter, ture og lejrliv.

Vi tager samlet afsted søndag d. 28/7 i bus og tog. De forskellige grene tager hjem på forskellige tidspunkter i løbet af lejren.

Mikroer tager hjem onsdag. Ulve tager hjem fredag, og resten tager hjem lørdag. Da vi ikke er afsted lige længe, koster turen noget forskelligt for hver gren. For mikroer koster lejren 750kr, for ulve 1000 kr., mens alle andre koster 1100kr.

Torsdag under lejren fejres hundredeårsjubilæet for Verdensjamboreen på Ermelunden. Det bliver et stort arrangement for at alle spejdere i hele landet, hvor man kan få en smag af hvordan spejderlivet var dengang for 100 år siden. Der bliver holdt små aktiviteter, hvor man kan prøve spejderfrdigheder fra dengang Jamboreen var i Danmark.

Vi holder også en stor fællesdag, hvor man vi laver aktiviteter på tværs af grenene og slutter af med et brag af en fest. Og selvfølgelig et festmåltid. Og så bliver der naturligvis også tid til grenvise aktiviteter, lejrbål, og god hyggelig sommerlejrstemning.


Deltager


Spørgsmål

Hvilken gren er du med?
Er du leder? *
Kan du hjælpe med at køre bagage og grej til lejren? *

Kræver at du har adgang til en bil med anhængertræk


Kan du hjælpe med at køre grej hjem lørdag? *


Hvad er din skostørrelse? *


Har du særlige behov til kost?

Allergier, vegetar, veganer, andre særlige diæter?


Har du andre særlige behov?


Evt. kommentarer

Hvor

Gurrevej 322
3000 Helsingnør
Danmark

Tidspunkt

Fra 28-07-2024 10:54
Til 03-08-2024 10:58

Arrangør

Ballerup Spejdergruppe