Gruppesommerlejr 2024 - Familiespejdforældre

29-07-2024 11:00 til 31-07-2024 16:30

Egemosecentret

Gruppesommerlejr 2024! (Kun for forældre til familiespejdere)

Kære forældre til familiespejdere! OBS: Jeres børn skal melde sig til i deres egen tilmelding (Gruppesommerlejr 2024 - Familiespejd)

*I tilmeldingen vælger du "Andet" på listen med navne - og så kan du skrive dit eget navn*

Så er der endelig tilmelding til årets fedeste spejderlejr - nemlig gruppesommerlejr med Thorolf. 

I år går turen til Ganløse, hvor vi skal på lejr på Egemose Centret. Egemose Centret ligger ca. 10 km. uden for Farum. Spejdere og forældre der har deltaget i Oak City Rally sæbekasse vil måske huske den hyggelig wild west by, hvor løbet slutter.

Vi skal ligge i lejr sammen, bygge en flot lejrplads og lave mad over bål præcis som da vi sidst var afsted alle sammen på spejdernes lejr. I løbet af dagen skal vi prøve nogle af Egemose Centrets mange aktiviteter. Der er lidt inspiration at læse i deres aktivitetskatalog fra sidste år. Vi skal forhåbentligt også ud at køre med centrets helt eget tog der køre imellem lejrepladsen og wild west byen.

Det er rigtig hyggeligt at være sammen på lejr med store som små spejdere, og vi håber at rigtig mange af jer har lyst til at være med og møde alle de andre Thorolf-spejdere. 


Familiespejderne deltager fra mandag til onsdag. Selve Egemose Centrets lejr foregår fra søndag til lørdag, og det er lidt forskeligt fra gren til gren hvor mange dage man er med. 


PRAKTIK:

Transport: de enkelte grene er selv ansvarlig for transport, og det aftales efter tilmeldingen er lukket. Det vil være enten med offentlig transport eller egne biler eller lign. 

Medbring: oppakning til at sove i telt, spisegrej, viskestykke, myggespray, gode sko (ikke kun sandaler). Se i øvrigt Thorolfs pakkeliste: https://www.thorolf.dk/pakkeliste

Lommepenge: Der er en lille butik (Tutten) på Egemosecentret, hvor man kan købe slik, T-shirts mv. Beløbet meldes ud af jeres grenleder. 

Mobilpolitik:  De generelle regler, der gælder for alle (børn og voksne) er: Ingen telefoner fremme på lejrpladsen. 

Slik: Medbringer man selv slik hjemmefra, så sørg for at du har nok til at dele ud til hele din gren.  

Allergier og madhensyn: Husk at melde det til din leder, så hurtigt som muligt.

 

Vi glæder os til at se jer og til en dejlig lejr!

Spejderhilsen fra alle lederne

Pris: 410,00

Tilmelding til dette arrangement lukker 25-06-2024 23:40

Hvor

Egemosevej 9
Ganløse 3660

Tidspunkt

Fra 29-07-2024 11:00
Til 31-07-2024 16:30

Arrangør

Thorolf - spejderne på Islands Brygge