Arbejdsdag og Sct. Hans på Søspejderstationen

23-06-2024 10:00 til 23-06-2024 20:00

Aalborg Søspejdere

Alle hjælper selvfølgelig med til at smukkesere Søspejderstationen.



Arbejdsdag og Sct. Hans aften
på Søspejderstationen

Søndag d. 23. juni fra kl. 10.00

 

Vi har i år valgt at kombinere flere arrangementer i en samlet dag, nemlig Sct. Hans aften, der i år falder på en søndag:

10.00     Arbejdsdagen, hvor forældre, ledere og søspejdere i fællesskab hjælper med at vedligeholde stationen. Mindre spejdere er også velkomne, blot man husker at vi kommer med det formål at få udrettet noget. Vi ved at det er svært at prioritere, men nyder man at bruge stedet må man også prøve at prioritere at yde denne dag. Der serveres en let frokost til alle. Husk tilmelding. 

16.00     Tak til venner og hjælpere, ledere såvel som forældre og venner, der har hjulpet os i løbet af foråret ved karneval o.l. Det foregår med lidt kage og måske en lille sejltur.

18.00     Grillerne er klar. Der arrangeres middag for deltagere og dem der har hjulpet i løbet af foråret. Husk tilmelding hertil og medbring egne drikkevarerGæster er meget velkomne, behøver ikke tilmelding, men møder blot op med egen madkurv og det man vil grille.

19.00     Bålet tændes og vi fejrer Sct. Hans.

 


Tilmelding: Fortæl hvem der kommer og hvad du helst vil arbejde med ved at tilmelde dig nederst på denne side eller alternativt sende en mail til stationsforstanderen@aalborgsoespejdere.dk

Opgaverne fordeler vi efter ønsker og evner på dagen. Har du nogle af dem så sig gerne til i forvejen, da vi så kan sørge for at de rigtige materialer og værktøj er tilstede på dagen.

Opgaverne kan eksempevis være:

  • Arrangere forplejning i løbet af dagen. Frokost, kage og aftensmad.

  • Klippe hæk, fjerne uønsket græs, skidt og ukrudt.

  • Udskifte vinduer, montere skodder.

  • Opsætte vindpap på loft

  • Malearbejde udendørs: Skrabe, slibe og male vinduer, hegn, skodder, anker mv. 

  • Malearbejde inde: loft, vægge o.l. indendørs. Slibning af gulve.

  • Forefaldende handyman reparationer.

  • Simplere el-arbejde, udskifte lysarmaturer på loft

  • Hovedrengøring, specielt køkken, toiletter, men også lokaler og bådshal.

Vi vil gerne have at lederne inden denne dag sørger for at der er totalt ryddeligt i lokaler, bådshal og udendørs. Således vi ikke skal bruge tid på dette, men kan gå direkte igang med opgaverne.
 


Spejdernes dejlige fristed - søspejderstationen - bliver brugt flittigt, og det slider på det gamle hus bygget til os helt tilbage i 1939!  I år har vi valgt at afholde en arbejdsdag, kun med det fokus at få vores sted vedligeholdt, så det det igen er dejligt at være der. Stationsudvalget, som pt. kun består af Frits og Chr. Kirkegaard, kan ikke alene klare at vedligeholde stationen. Professionel hjælp er i mange sammenhænge for dyrt. Jo flere ting vi kan klare selv, jo flere penge til drift af både og spejdernes aktiviteter. Har du bare den mindste mulighed for at tage ansvaret for en lille delopgave, så sig til. Eller endnu bedre hvis du vil være med i udvalget, tage ansvar i planlægning, prioritering, udførelse og opfølgning. Vi forventer også at der til vintersæsonen vil være mulighed for at give en hjælpende hånd med og mødes med andre hver anden torsdag, hvor der også arbejdes på vedligehold af bådene. 


Med søspejderhilsen Stationsudvalget og bestyrelsen

Christian Kirkegaard tlf.: 20231272 og Frits Andersen tlf. 20669664




Tilmelding til dette arrangement lukker 23-06-2024 11:00

Hvor

Søsportsvej 6
9000 Aalborg
Danmark
22267512
+4522999551
gl@aalborgsoespejdere.dk

Tidspunkt

Fra 23-06-2024 10:00
Til 23-06-2024 20:00

Arrangør

Aalborg Søspejdere