Vinterfjeldkursus 1 - 2025

24-01-2025 12:00 til 15-03-2025 12:00

Haugastøl, Norge

Vinterfjeld Kurset er for dig, der allerede har gode erfaringer med vandreture i sommer- og efterår, og nu er klar til nye udfordringer på ski i sneen. På kurset lærer du basale færdigheder for sikker færdsel på fjeldet, men frem for alt skal vi opleve og tilgængeliggøre vinterfjeldet. 


Kurset er planlagt til at give spejdere, spejderledere færdigheder som turleder, og du kommer hjem med store naturoplevelser, der kan inspirere nye ture for alle, der har mod på at komme ud i naturen. 


DATOER FOR KURSUS OG FORWEEKEND

Forweekend: 24.-26. januar 2025 

  • gennemgang af teori og indførelse i turplanlægning og udstyrsbehov.

 

Ugekursus:  7 .- 15. marts 2025

  • i hytte og telt ved Haugastøl, Norge


Kursus pris: 6000kr 

  • inkluderer hele forweekenden samt mad, ophold, fællesudstyr og transport til Norge. Udgifter til leje af fjeldski og støvler er ikke indkluderet i prisen (ca 1200 kr for en uge). Transport til forweekenden er heller ikke inkluderet.


Kurset består af en forweekend i Storkøbenhavn og en uge i hytte og telt i området omkring Haugastøl, Norge. På forweekenden undervises der i fjeldsikkerhed, turplanlægning og turroller - også turplanlægning til Norge påbegyndes. Kursisterne inddeles i sjak af fire, som også er de sjak, der gælder i Norge. På fjeldet vil hvert sjak - sammen med 1-2 instruktører - følge deres planlagte ruter til de forudbestemte fælles overnatningspladser, hvor alle sjak overnatter. 

Undervejs omsættes forweekendens teori til praktiske erfaringer fra vinterfjeldet.


Du skal være fyldt 18 år for at deltage i kurset.


OBS! Fjeldgruppens kurser kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk. 

Betaling for kurset skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983.

Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.


Deltager


Spørgsmål

Hvilket korps tilhører du? *


Må kursusteamet dele dine kontaktoplysninger med andre kursusdeltagere for at hjælpe dig med at koordinere transport/samkørsel til og fra kurset? *

Følgende oplysninger bliver delt med de andre deltagere: Navn, email, telefonnummer og postnummer




Har du nogen allergier/hensyn i forhold til forplejning?


Billeder til medlemskommunikation *

Jeg giver samtykke til, at Fjeldgruppen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i Fjeldgruppens trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.




Billeder til markedsføring *

Jeg giver yderligere samtykke til, at Fjeldgruppen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i kursusteamets markedsføring af kurset målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.




Jeg accepterer Fjeldgruppens og DDS' privatlivspolitik *

Når du tilmelder dig dette arrangement, bekræfter du, at du har forstået og accepteret, at vi behandler de oplysninger, du har givet os, herunder evt. helbredsoplysninger. Du kan læse mere om, præcis hvordan dine personoplysninger behandles og til hvilke formål i privatlivspolitikkerne på https://fjeldgruppen.dk/privatlivspolitik.html og på dds.dk/privatlivspolitik


Hvor

--Haugastøl, Norge--

Tidspunkt

Forweekend:
Fra 24-01-2025 12:00
Til 26-01-2025 12:00

Ugekursus:
Fra 07-03-2025 12:00
Til 15-03-2025 12:00

Arrangør

Fjeldgruppen