Fjeldgruppens 50 års jubilæumsfest

24-08-2024 13:00 til 25-08-2024 14:00

Danehofhytten

Fjeldgruppen fejrer 50 års jubilæum - kom og fejr det med os!


I august 2024 er det 50 år siden grundstenene i Fjeldgruppens virke blev lagt. 

I denne anledning vil vi derfor invitere alle med relation til Fjeldgruppen, ny som erfaren, til et brag af en jubilæumsfest i det fynske.

Festlighederne starter klokken 13, og vil blive markeret med et spændende foredrag, naturvandring, nyheder om Fjeldgruppens virke i dag og berettelser fra tidligere tider. 

Det forventes at frokosten er indtaget ved ankomst, men ellers vil der ved eftermiddagstid blive serveret kaffe og jubilæumskage. Om aften har vi sørget for en stor festmiddag.


Start: Lørdag den 24 august kl 13
Slut: Søndag den 25 august kl 14
 
Pris: 150 kr. (for børn og spejdere op til 14 år, vil det være 50 kr.)
 
Sted: Danehofhytten; Kappendrupvej 25B, 5550 Langeskov
 
Tilmeldingsfrist: 11. august.

OBS! Fjeldgruppens arrangementer kan ikke betales via Medlemsservice og foregår derfor ikke automatisk. 

Betaling for arrangementet skal ske til Fjeldgruppens konto: Reg.nr.: 5361 og kontonr.: 0246983.
Husk at notere dit navn og kursus i bemærkningsfeltet. Hvis du ikke selv skal betale, bedes du sende mailen videre til din kasserer. Din tilmelding er først endelig registreret, når betaling er modtaget. Har du spørgsmål vedr. betalingen, bedes du kontakte Fjeldgruppens kasserer, Berit Schultz, på kasserer@fjeldgruppen.dk.
Samlet antal pladser: 200
Ledige pladser: 200

Deltager


Spørgsmål

Relation til Fjeldgruppen *

Er du tidligere medlem af Fjeldgruppen, har du været på kursus hos Fjeldgruppen eller er du barn/ægtefælle til en med relation til Fjeldgruppen?


Hvilket korps er du fra? *










Har du nogen allergier/hensyn i forhold til forplejning?


Billeder til medlemskommunikation *

Jeg giver samtykke til, at Fjeldgruppen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i Fjeldgruppens trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.




Billeder til markedsføring *

Jeg giver yderligere samtykke til, at Fjeldgruppen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i kursusteamets markedsføring af kurset målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer




Jeg accepterer Fjeldgruppens og DDS' privatlivspolitik *

Når du tilmelder dig dette arrangement, bekræfter du, at du har forstået og accepteret, at vi behandler de oplysninger, du har givet os, herunder evt. helbredsoplysninger. Du kan læse mere om, præcis hvordan dine personoplysninger behandles og til hvilke formål i privatlivspolitikkerne på https://fjeldgruppen.dk/privatlivspolitik.html og på dds.dk/privatlivspolitik


Hvor

--Danehofhytten--

Tidspunkt

Fra 24-08-2024 13:00
Til 25-08-2024 14:00

Arrangør

Fjeldgruppen