Hygge - Arbejdsweekend i Hestetang

08-11-2024 18:00 til 10-11-2024 14:00

Hestetang

Hygge - Arbejdsweekend i Hestetang

Kære alle

Kgs. Lyngby Gruppe er de stolte ejere af en lille weekendhytte, der ligger på en rigtig dejlig naturgrund i Mølleådalen ved Farum. Hytten byggede gruppens spejdere og ledere selv i 1963.

Vi har ikke afholdt arbejdsweekender i Hestetang i et par år, da vi har kæmpet lidt med de nye sheltere og på grund af en eller anden virus, derfor syntes jeg at det er på sin plads at holde en hyggelig weekend her i efteråret, datoen er faldet på 8-10 november 2024, opgavelisten er ved at blive udarbejdet, men det kommer lidt an på hvor mange der deltager i hvor lang tid.

I år vil der blive fokus på rengøring indvendigt i hytten (specielt køkkenet) samt bygning af bålpladser foran de nye sheltere. Derudover vil der også være plads til en masse hygge, god mad og sjov og ballade

Af hensyn til madindkøb har jeg behov for at vide til hvilke måltider DU deltager. Du er velkommen 1 time, en eftermiddag, en dag, to dage eller hele weekenden – blot fortæl mig på forhånd hvornår du kommer. Der er folk i hytten fra fredag ved 17 tiden hvor vi gør klar til arbejdet med lidt ost og rødvin, arbejdet starter for alvor lørdag ved 9 tiden.

Vi har også behov for nogen der har lyst til at stå for madlavningen – man bliver jo sulten af alt det arbejde…. Så har du/I lyst til denne tjans – hører jeg gerne fra dig.

Medbring: Sovepose, tandbørste, arbejdstøj, støvler og tørre sokker. Der kan overnattes indendørs eller i shelter.

Gruppen betaler maden, du betaler selv drikkevarer.

Håber vi bliver rigtig mange i løbet af weekenden, børn er velkomne , der er også små opgaver til dem - dog kun sammen med deres forældre.
Tilmelding hurtigst muligt, dog gerne inden den 1. november 2024 

Spørgsmål er velkommen til Lars på 2167-6121 eller lars@hhb69.dk

Store spejdercenter hilsner

Lars
Centerchef – Spejdercenter Hestetang


Deltager


Spørgsmål

Deltagere ud over den tilmeldte - gerne med angivelse af alder


Jeg / Vi deltager i følgende måltider *

Vælg mindst 1 og højst 6 valgmulighed(er)








Allergier

Jeg har følgende allergier der skal tages hensyn til


Andre informationer

Hvor

Hestetangsvej 216
Farum 3520

Tidspunkt

Fra 08-11-2024 18:00
Til 10-11-2024 14:00

Arrangør

Kgs. Lyngby Gruppe