Juletur 2024

22-11-2024 17:00 til 24-11-2024 12:00

Skovlundespejderne

Skovlundespejderne

Årets juletur for alle skovlundespejdere.
Turen går til Polarhytten, Almagerbakke 22, 3660 Stenløse

Familiespejdere deltager  lørdag d. 23/11 kl. 9-13

Mikro-mini lørdag til søndag d. 23-24/11

junior, trop og klan fredag-søndag d. 22-24/11 


Deltager


Jeg giver samtykke til, at min spejdergruppe og landsorganisationen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i Det Danske Spejderkorps’ trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.


Jeg giver yderligere samtykke til, at min spejdergruppe må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på møder, ture, lejre, kurser og arrangementer i spejderregi, i min gruppes markedsføring af foreningen målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.


Spørgsmål

Enhed

Sæt kryds hvor dit barn deltager (for familie spejdere tilmeldes barnet og der forventes at medfølge en forældre pr barn)





Kørsel

Vi kan hjælpe med at køre, noter venligst antal børn der kan være i bilen (inkl.eget barn) Familie spejdere skal selv stå for kørsel, men vi opfordrer til samkørsel.






Kørsel

Noter hvor mange børn der kan være i bilen inkl. eget barn.


Bage kage

Vi vil meget gerne have hjælp til at bage sæt kryds hvis i kan bage en kage.

(6 tilgængelige pladser)

Hjælp til madlavning

Vi har brug for forældre der har lyst til at hjælpe i køkkenet i løbet af lørdagen, så lederne kan bruge tiden på at lave aktiviteter for spejderne. Vi sørger for alt det praktiske så du skal blot møde op og svinge kartoffelskrælleren, mens du hygger dig med resten af køkkenholdet. Som bonus får du mulighed for at se hvad dit barn laver mens de er på tur. Der er selvfølgelig fuld forplejning til køkkenholdet. Sæt kryds hvornår du har mulighed for at hjælpe så fordeler vi de tilmeldte over dagen.





Navn og telefon på voksen der kan hjælpe med madlavning

Hvis du har meldt dig til at hjælpe med at lave mad bedes du notere navn og mobiltelefon nr. Vi fordeler de tilmeldte forældre i en vagtplan og du får besked hvornår og hvor du skal komme ca.1 uge før.


Særlige kost behov

Noter venligst allergier eller andre særlige behov i kosten hos spejderen.


Andet vi skal vide om barnet?

f.eks. fast medicin eller lignende?

Hvor

Ejbyvej 109
2740 Skovlunde
Danmark
hanne@hannehager.dk

Tidspunkt

Fra 22-11-2024 17:00
Til 24-11-2024 12:00

Arrangør

Skovlundespejderne