KlanTours Skitur 2025

25-01-2025 20:00 til 01-02-2025 08:00

Trysil, Norge

Er du klanspejder mellem 18-30 år og vil du med på eventyr i sneen?


Vi tager af sted med bus fra Helsingør lørdag d 25/01. kl 20 og kommer tilbage til Helsingør Lørdag d.01/02 omkring kl. 08 (dette tidspunkt er dog kun et estimat). I år går turen til Trysil i Norge, hvor vi skal bo i hytter af 8 mand omkring 400m fra den nærmeste skilift.

Du kommer til at bo i en hytte med op til 8 andre klanspejdere, og I vil selv stå for at lave mad (indkøb står vi for). Hytterne indeholder alt det nødvendige til en god uge, men du skal være forberedt på at være tæt på de andre deltagere.

Hovedformålet med turen er at skabe nye sociale forbindelser og lære spejdere med anden baggrund og fra andre steder i landet at kende. Med det formål vil der være en række aktiviteter og events under turen, som man kan deltage i.

Turen henvender sig til alle spejdere uanset tidligere erfaring på ski, så lige meget om det er din første gang du har brædder under fødderne, eller om du har stået på ski siden du var barn, er denne tur for dig.


Prisen for turen: 5800 DKK


Turen inkluderer:

  • Bustransport tur/retur til Trysil

  • Halvpension 

  • Liftkort til en uge på ski

  • Overnatning i hytter/lejlighedskomplekser på fjeldet

  • Udvalgte aktiviteter undervejs på turen


Ikke inkluderet:

  • Skileje

  • Undervisning i at stå på ski og snowboard

  • Frokost

  • Alkohol og snacks

  • Valgfrie aktiviteter


Vi glæder os til en fantastisk tur sammen med jer! Husk at tilmeldingsfristen er d. 11.10.24 men tilmeld dig allerede nu for at sikre dig en plads. 


Har du spørgsmål til turen kan du kontakte os her: 

Andreas Sunekær

Mail: andreas@sunekaer.dk

Tlf: 60683940 

Pris: 5.800,00
Samlet antal pladser: 46
Ledige pladser: 44

Deltager


Spørgsmål

Har du været forhåndstilmeldt? *

Trykker du ja, tjekker vi, om du har været forhåndstilmeldt. Trykker du ja uden at have været forhåndstilmeldt, vil din tilmelding blive annulleret, indtil du har betalt differencen.




Hvilket korps er du fra? *

Hvis du er DDS'er, så anbefaler vi, at du logger ind inden du tilmelder dig.








Hvilke ski/boards ønsker du at leje? *









Hvem vil du gerne bo på værelse med?


Har du nogen allergier/hensyn i forhold til forplejning?


Billeder til medlemskommunikation *

Jeg giver samtykke til, at kursusteamet og landsorganisationen må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i Det Danske Spejderkorps’ trykte og digitale medlemskommunikation som fx medlemsblade og sociale medier.




Billeder til markedsføring *

Jeg giver yderligere samtykke til, at kursusteamet må bruge billeder af mig eller mit barn, som er taget på kurset/arrangementet, i kursusteamets markedsføring af kurset målrettet eksterne på trykte og digitale medier samt i reklamer.




Jeg accepterer DDS' privatlivspolitik *

Når du tilmelder dig dette arrangement, bekræfter du, at du har forstået og accepteret, at vi behandler de oplysninger, du har givet os, herunder evt. helbredsoplysninger. Du kan læse mere om, præcis hvordan dine personoplysninger behandles og til hvilke formål i vores privatlivspolitik på dds.dk/privatlivspolitik



Jeg accepterer tilmeldingsbetingelserne for dette arrangement *

Køb af kurser og arrangementer på dds.dk er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet "Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a." For kurser som udbydes af Det Danske Spejderkorps gælder følgende afbudsbetingelser: Hvis du bliver forhindret i at deltage på et kursus kan du frem til tilmeldingsfristen ændre din tilmelding i Medlemsservice. Efter fristen meddeles afbud hurtigst muligt til kursus@korpskontoret.dk. - Frem til tilmeldingsfristen kan afbud ske vederlagsfrit - Fra tilmeldingsfristen og frem til 14 dage før kursusstart betales 50 % af kursusafgiften ved afbud - Sker afbuddet senere end 14 dage før kursusstart betales hele kursusafgiften - Hvis Korpskontoret kan tilbyde din plads til en deltager fra ventelisten (hvis der findes en), sker afbuddet vederlagsfrit (uanset tidspunkt for afbud) Der dispenseres ikke fra afbudsreglerne grundet sygdom, skader, personlige årsager eller lignende. Alle afbud behandles ens.


Hvor

Trysil 2420
Norway

Tidspunkt

Fra 25-01-2025 20:00
Til 01-02-2025 08:00

Arrangør

Det Danske Spejderkorps