Lederevent 2018: Uddannelsesmarked, grenledelseskurser og divisionsledelsesnetværk

28-09-2018 20:00 til 30-09-2018 13:15

Pindstrup Centret (Djursland)
Ryomgaard,

En unik event for alle: Inspiration, ny viden og spejderhygge!
Du kan stadig tilmelde dig - men ikke så længe endnu!
Se også side 55-60 MOVE, som udkom primo juni 2018

Vi har pakket en weekend fyldt med oplevelser for hele gruppen, så I har mulighed for at følges ad i toget eller fylde bilen, og tage af sted sammen på tværs af grene, erfaringsniveauer og interessefelter. Investér et par døgn i at udvikle og inspirere gruppens ledere på én gang, krydret med socialt samvær og lederpleje.

Lørdag og søndag spreder I jer ud til hver jeres interessefelter, ved at vælge grenopdelt uddannelse, moduler eller DL-program. Om aftenen samles I og deler den erfaring, viden og oplevelse, I har fået i løbet af dagen – og det sætter vi i teamet nogle gode og hyggelige rammer for.

Det hele foregår på Pindstrup Centret nordøst for Århus, hvor rammerne både indendørs og udenfor er ideelle til et fælles arrangement. Så uanset om du er spejderleder med mod på at lære nyt, med i en klan eller du knokler i divisionen for at skabe spændende oplevelser for grupperne, så er weekenden noget for dig!

Se alle weekends tilbud her (PDF åbner i nyt vindue)

Grenlederkurser

Vi holder 5 grenlederkurser sideløbende for familiespejderledere til tropsledere

Bliv en del af en weekend pakket med udvikling, læring, erfaringsudveksling og netværk. Tag den virkelig sjove leder fra minigrenen og den super kreative fra familiespejdergrenen under armen. Find så den helt nye, men virkelig seje leder fra tropsgrenen og tag afsted samlet på kursus!

Hver gren afholdes som et individuelt kursus, men med synergier tænkt ind på tværs af grenene. I får jeres helt eget super seje kursusteam, der er klædt på til at dele det nye programstof med jer, viden omkring børn og unge i jeres aldersgruppe, attraktive alderssvarende aktiviteter og meget mere. Grib muligheden for at blive udfordret på din ledergerning, mens du netværker med ledere fra andre grupper med samme rolle som dig. Bliv udfordret, inspireret og motiveret, for så at dele dine tanker og oplevelser med de andre fra din gruppe, til middagen om aftenen, i pauserne mellem modulerne eller sammen på vej hjem.

Det bliver sjovt, det bliver fedt, det bliver rigtig godt.

  • Der afholdes grenlederkurser for familiespejder-, mikro-, mini-, junior- og tropsgrenen.
  • Kurset er også for dig der tidligere har været på grenlederkursus, da vi implementerer helt nyt programstof og viden på området.
  • Selve grenlederkurset starter lørdag formiddag kl. 10, men hvis du har lyst, har du mulighed for at tyvstarte allerede fredag aften. Vi har gjort os umage med at lave et virkelig godt program i en fleksibel tidsramme. 
  • Oven i dine uddannelsesoplevelser får du også: God forplejning, smuk natur og spejdersamvær med mange – så tag med!

Uddannelsesmarked – lederuddannelse i virkeligheden

Sammensæt din helt egen uddannelse, som passer netop til dig!

Om du er erfaren eller helt ny leder, klanspejder eller bestyrelsesmedlem har vi noget, som passer til dig, dine behov og dine ønsker. Sammensæt et individuelt program og vær alligevel hele gruppen af sted på kursus sammen.

Du kan vælge blandt de mange moduler, som vi tilbyder på markedet. Modulerne varer 1 til 4 timer, og du bliver klogere på netop det, der interesserer dig, og giver mening i dit spejderarbejde. Få nye inputs og inspiration til arbejdet med spejderne og skab nye kontakter i pauserne og på modulerne.

De topmotiverede instruktører sætter rammerne om din markedsplads, og forplejningen, som vi tager os af, giver god energi til at kapere de mange inputs og nye indtryk. Sammen sikrer vi gode spejderoplevelser, ny viden, erfaringsudveksling og ikke mindst suset af at være op til 300 klanspejdere og ledere på kursus samtidig.

Det er nu, du har muligheden for at skabe din helt egen sammenhæng i din lederuddannelse, uanset om dit udgangspunkt er at lære helt nye færdigheder fra bunden, eller genopfriske og fordybe dig yderligere i de mange spændende emner, som tilbydes.

  • Uddannelsesmarkeder er for blandt andre: Nye ledere, erfarne ledere, bestyrelsesmedlemmer, seniorer og dig, der bare hele tiden søger nye udfordringer.
  • Der er generelt ingen forudsætninger for at deltage. På nogle få moduler fremgår det af modulbeskrivelsen, om man skal have gennemført tidligere moduler, have erfaring og/eller have f.eks. PC eller GPS med.
  • Sammensæt din uddannelse af helt praktiske moduler, helt teoretiske moduler eller et mix.
  • På nogle af modulerne vil instruktørerne fortælle hvilke andre DDS kurser, du med fordel kan tage i forlængelse af modulet.
  • Oven i dine uddannelsesoplevelser får du også: God forplejning, smuk natur og spejdersamvær med mange – så tag med!
  • Lørdag aften byder vi på hyggelig markedsmiddag samt frit valg mellem fede spejderløbsposter og spejderhygge i Samlingsteltet

BYG DIT EGET KURSUS – OG MÆRK SUSET AF FÆLLESSKAB

På uddannelsesmarkedet har du mulighed for at sætte dig selv og din læring i centrum. Du vælger, hvilke af de mange praktiske og teoretiske moduler du vil deltage i, og bare deltage i enkelte moduler eller tage hele weekenden med.

Når du ikke er på et modul, vil vi i teamet gøre vores bedste for, at du skal føle dig velkommen - hvad enten du deltager alene, eller I vælger at gøre det til en fællestur for gruppen.

Divisionsledelsesprogram

Ud over at alle grenledere får specifik greninspiration, laver vi på ledereventen et særligt modul for divisionsledelsesmedlemmer med særlig tilknytning til en specifik gren.

Det betyder, at man som divisionsledelsesmedlem med fx særlig ansvar for eller kontakt til mikrogrenen i en division får særligt indblik i viden om mikrogrenen, men også bliver klædt på til at afholde grenledermøder.

Temaerne for uddannelsen som grenansvarlig divisionsledelsesmedlem er aldersspecifik viden om børns udvikling, udviklingskompasset og alderssvarende brug af spejdermetoden.

Der kommer mere om indholdet senere, men tilmeld dig allerede nu i Medlemsservice!

Vandkraft

Projektet Vandkraft arbejder på, at få flere spejdere ud på vandet og lave aktiviteter i å og på hav og sø. Derfor har vi på Lederevent 2018 særligt fokus på at tilbyde vandaktiviteter. Fra lørdag kl. 11:15 – 19:00 kan du vælge VANDKARAFT, som indeholder fælles transport til vandet, samt mulighed for at vælge to af de fire spændende moduler. Se moduloversigten.

Pris: 750,00
Antal pladser: 300
Ledige pladser: 13

Tilmeldingen til dette arrangement lukkede 27-09-2018 19:30

Hvor

Pindstrup Centret (Djursland)
Johs. F. La Cours Allé
    Pindstrup
    Ryomgaard 8550

Hvornår

Fra 28-09-2018 20:00
Til 30-09-2018 13:15

Arrangør

Det Danske Spejderkorps
+4532640050
info@dds.dk