Juniorerne sælger juletræer

16-12-2017 10:00 til 17-12-2017 16:00

Spejderne sælger hvert år juletræer i byen. Det giver et bidrag til gruppen og gør ikke mindst, at de største spejdere kan komme på udlandsture - og nogle på verdensjamboree. Derfor er det også primært de store spejdere og specielt dem, der skal på jamboree, der lægger mest arbejde i salget, men mikroer, minier og juniorer tager en weekend hver, fordi der også kommer penge til resten af gruppen - og fordi vi også bliver store på et tidspunkt.

Man står to timer og der er mindst to voksne og to juniorer på en vagt. Der er altid en leder eller anden voksen med til at starte på dagens første vagt. Har man vagter senere på dagen, får man instruktioner fra dem, man afløser.
Hvis vejret er godt, er det sjovt og hyggeligt at stå i byen to timer i julehandlen, men vi er der også selv om det regner...

På tilmeldingen angiver man så mange vagter som muligt, hvor man kan, og så lægger vi en vagtplan. Det er naturligvis vigtigt, at man er sikker på at kunne tage den vagt, man har meldt sig til, da det er svært at finde afløsere med kort varsel.


Tilmelding til dette arrangement er lukket fordi arrangementet er startet

Tidspunkt

Fra 16-12-2017 10:00
Til 17-12-2017 16:00

Arrangør

Fredensborg Gruppe